ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 وام ۱۰۰ میلیون تومانی برای معلمان بدون ضامن + جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۴۸۲۵
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
  • ۳
 وام ۱۰۰ میلیون تومانی برای معلمان بدون ضامن + جزئیات

به گزارش شهرآرانیوز، سید سعید مقدم زاده، سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت:علی رغم مشکلات گذشته و عدم پرداخت سهم دولت از بیمه فرهنگیان در دولت قبل موفق شدیم سهم دولت را احیا و در قالب رفاهی آن را تأمین کنیم، دولت کنونی نیز کمک کرد که از بودجه ۱۴۰۱ این سهم احیا شود.

وی افزود: در همه مناطق، نواحی و شهرستان‌ها یک صندوق وام ضروری داریم که از محل پاره سهام‌هایی که همکاران از حقوق خود پرداخت می‌کنند، تأمین می‌شود. از این رو ارائه وامی با سود صفر درصد، به میزان سه برابر پولی که فرد در صندوق گذاشته وجود دارد.

وی با بیان اینکه در دوره جدید خدمات، عدد تفاهمنامه با بانک ملی برای ارائه وام به فرهنگیان هفت برابر شده و تا ۱۴ هزار میلیارد تومان افزایش داشته است، ادامه داد: در حال حاضر سقف وام اعطایی به فرهنگیان به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است

به گفته وی، در تفاهمنامه جدید با بانک ملی برای بازپرداخت دیگر نیازی نیست که ماه به ماه به بانک مراجعه شود، بلکه بازپرداخت تسهیلات از طریق کسر از حقوق اعمال می‌شود.

منبع: خبرفوری

بیشتر بخوانید: حداقل حقوق بازنشستگان در سال آینده (۱۴۰۲) اعلام شد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
0
1
شما از کجا پول میگیرید این خبرهای کذب رو منتشر میکنید؟

روز زن هست تمام کارمندان کادو میگیرن معلمی که مادر چهل دانش آموز هست باید در غم تبعیض بسوزه. هیچ وامی نمیدن باید سپرده بخوابونی صندوق فرهنگیان. رتبه بندی هم ناقص اجرا شد. خلاصه ارزشی برای معلم قائل نیستن و توصیه میکنم سمت این شغل داغون نیاید ما که سال بعد استعفا میدیم خرج زندگی که هیچ شرمنده خانواده هستیم با این گرونی ملتم همیشه از معلم طلبکارن مخصوصا ایرانی جماعت. ما که میریم خودتون بیاید حرص بچه هاتونو بخورید یا حق
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
0
1
0/. را از کجایت اختراع کرده ای؟
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۳۰
0
0
همچون وامی هست ولی خود اداره ما ۹۰ درصدشو برداشته برای کادر خودش ۱۰ درصدشو قرعه کشی کرد تا به چندنفر اونم چون دستشون رو شد وگرنخ میخواستن صداشو درنیارن کسی نفهمه یکی از همکارا پا پیچشون شد که همچون وامی هست مجبور شدن به بقیه هم چندتا دونه بدن…لطفا رییس اداره ای هارو که این کارو کردن بازخواست کنید.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->